Televisiekanaal

Ons televisie kanaal heet fashion 4 you. Op dit kanaal worden alleen maar programma’s uitgezonden die leuk zijn voor fashionista’s. De programma’s die worden uitgezonden zijn leuk voor fashionista’s omdat het vooral over mode gaat en alles wat hier mee te maken heeft. Zo gaan de programma’s over kleding, make-up, modellenwedstrijden, uiterlijke verzorging, make-over programma’s en modeblunders.

De programma’s die op dit kanaal worden uitgezonden zijn onder andere:
Voor 09.00 zenden we programma’s als tell sell uit. Hier worden spullen aangeboden die leuk en nuttig zijn voor fashionista’s bijvoorbeeld: krultangen, stijltangen, make-up en bodylotions.
09.00 : Herhaling vorige week: America’s/ Hollands next top model: een modellencompetetie. 10 meiden strijden om de titel America’s/ Hollands next top model. Elke aflevering valt er een model af en uiteindelijk komt er een winnaar uit. Door de jury worden de modellen beoordeeld op hun fotoshoot die ze die week gehad hebben.
10.00: Stukjes van modeshows: als opvulling worden er tussen de programma’s door stukjes laten zien van modeshows. Van merken als bijvoorbeeld Dior, Chanel en Louis Vuitton.
11.30: Shopping queens: er zijn 5 kandidaten die om de beurt een hoop geld meekrijgen om een outfit samen te stellen bij een bepaald thema. De andere kandidaten neuzen in de kledingkast van de kandidaat die aan het shoppen is. Aan het einde van de dag krijgt de kandidaat die een outfit heeft samengesteld punten van de andere kandidaten. Ook krijgt de kandidaat een punt van de presentator namelijk Fred van Leer. Aan het einde van de reeks uitzendingen wordt er een winnaar bekend gemaakt. Die wint een aardig bedrag aan fashioncheques.
12.30: De modepolitie: modemissers worden door Thijs Willekes en Manon Meijers opgespoord. Een aantal van de mensen die modemissers maken krijgen een make-over. Ze lopen door de stad of op andere locatie en houden daar mensen aan die modemissers maken.
13.30: Stukjes van modeshows: als opvulling worden er tussen de programma’s door stukjes laten zien van modeshows. Van merken als bijvoorbeeld Dior, Chanel en Louis Vuitton.
14.00: Modenieuws: er wordt door Thijs Willekes en Fred van Leer verteld over de nieuwste modetrends.
15.00: I can make you a supermodel: meisjes worden van de straat geplukt, en de presentator tovert ze om in modellen. Hij is opzoek naar een bijzonder model. Dit model krijgt de meest belangrijke opdrachten in het buitenland.
15.30: Model in een dag: er worden 2 meiden van de straat geplukt. Ze worden allebei omgetovert tot model. Als dit gebeurt is doen ze allebei een fotoshoot. Degene die de beste fotoshoot heeft wint.
16.30: Tabatha’s takes over: Tabatha gaat kapsalons helpen die het niet meer redden zonder hulp. Ze neemt de kapsalon tijdelijk over en zorgt dat alles weer op orde komt.
17.30: Stukjes van modeshows: als opvulling worden er tussen de programma’s door stukjes laten zien van modeshows. Van merken als bijvoorbeeld Dior, Chanel en Louis Vuitton.
18.00: Het verhaal achter plastische chirurgie: mannen en vrouwen die onder het mes gaan worden gevolgd.
19.00: Hotter than my daughter: Gordon gaat langs bij meisjes die hun moeder hebben opgegeven omdat ze een make-over nodig hebben. De moeders kleden zich namelijk niet naar hun leeftijd. Vaak krijgen de dochters ook een make-over.
20.00: Nieuwe uitzending: America’s/ Hollands next top model: een modellencompetetie. 10 meiden strijden om de titel America’s/ Hollands next top model. Elke aflevering valt er een model af en uiteindelijk komt er een winnaar uit. Door de jury worden de modellen beoordeeld op hun fotoshoot die ze die week gehad hebben.
21.00: De Victoria Secret show: een modeshow waarin de modellen van victoria’s secret de nieuwste lingerie showen.
22.30: Lust, liefde of laten lopen: Patty Brard helpt meiden met een overdreven uiterlijk een make under te geven. Ze zien er na de make under heel anders uit en zijn bijna niet meer te herkennen.
23.30: Programma’s als tell sell waarin ze beauty producten verkopen.

America’s/ Hollands next top model
Modepolitie
Stukjes van modeshows
Shoppingqueens
I can make you a supermodel
Hotter than my daughter
Model in een dag
Tabatha takes over
Het verhaal achter plastische chirurgie
Modenieuws
Victoria’s secret show

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s