Portret Merel van de Kerkhof

mrell

Merel van de Kerkhof is een meisje van 18 jaar. Ze is geboren in Helmond waar ze vier jaar gewoond heeft, van Helmond is ze verhuisd naar Bakel en daar woont ze nu eigenlijk al haar hele leven. Dat is nu 14 jaar. Ze is begonnen op de HAVO waar ze in plaats van vijf jaar, zes jaar over heeft gedaan. Ze is daar in het vierde jaar blijven zitten en ze is meteen doorgestroomd naar de opleiding die ze nu doet: Communicatie.

Deze opleiding past helemaal bij haar, alleen wat ze minder vindt aan de studie is dat het best creatief is met vakken als Photoshop en video en dat past totaal niet bij haar. Zij is meer van de minder creatieve vakken als bijvoorbeeld trendwatching. Daarnaast heeft ze een broertje van 16, een vader en moeder
die gescheiden zijn en een hond. Ze heeft ook lange tijd aan sport gedaan, namelijk basketbal. Ze is daar nu mee gestopt en doet nu aan boxen. Fitness is niks voor haar, dat vind ze te ‘mainstream’.

merel bloggen 2Ze heeft ook een vriendinnengroep waarmee ze op stap gaat, die bestaat uit 6 meisjes. Samen gaan ze in Deurne op stap op vrijdag en zaterdag gaan ze meestal naar De Ocean, een discotheek. Ook gaat ze elk jaar op wintersport, ze gaat dan met de ski’s van de pieste af. Verder heeft ze heel erg irritaties over het trein reizen want ze vindt het te lang duren. Ze doet er namelijk 2 uur over om van huis naar school te komen. Ze staat dan om 06.15 op als ze om 08.45 op school moet zijn. Ook haar haar kammen vind ze erg irritant omdat er veel klitten inzitten, verder is ze wel heel blij met haar haar. Dan heeft ze ook nog de pik op mensen die stomme Facebook statussen publiceren. Haar slechtste eigenschap is dat ze erg ongeduldig is en haar beste eigenschap is dat ze best positief is ingesteld en het beste uit dingen probeert te halen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s